Skład
Skład Kiełbaski owijane bekonem Sokołów
kiełbaska 78% (mięso wieprzowe 80%, woda, skrobia ziemniaczana, sól spożywcza, stabilizator: trifosforany, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, cukier, przyprawy, aromaty, substancja konserwująca: E250), bekon wieprzowy wędzony, parzony - 22% (bekon wieprzowy 95%, sól spożywcza, stabilizator E451, substancja zagęszczająca E407, białko wieprzowe, cukier, maltodekstryna, glukoza, przeciwutleniacz: E316, aromat (z glutenem), regulatory kwasowości: E262, E575, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca: E250)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Kiełbaski owijane bekonem Sokołów
9.6
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Kiełbaski owijane bekonem Sokołów
14.4