Skład
Skład Vitanella Baton Musli jabłko rodzynki
syrop glukozowy, polewa kakaowa 20% (cukier, tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony, serwatka w proszku (z mleka), proszek kakaowy o zmniejszonej zawartości tłuszczu, mleko w proszku odtłuszczone, emulgatory: lecytyny z (soi), E476, aromaty), składniki zbożowe 12.7% (płatki owsiane, mąka ryżowa, mąka kukurydziana), ziarna słonecznika, jabłko suszone 10.2%, rodzynki 9.7%, płatki kukurydziane (kasza kukurydziana, cukier, sól, ekstrakt słodowy jęczmienny), ekstrakt słodowy jęczmienny, glukoza krystaliczna, tłuszcz palmowy, cukier, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty, lecytyny (z soi)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Vitanella Baton Musli jabłko rodzynki
8.8
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Vitanella Baton Musli jabłko rodzynki
6.8