mleko pasteryzowane, wsad o smaku waniliowym (cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia modyfikowana, aromat, barwnik: kurkuma), bakterie fermentacji mlekowej
Wartość energetyczna w kj: 684.0kj
Wartość energetyczna w kcal: 163.0kcal
Tłuszcz: 7.0g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4.7g
Węglowodany: 18.0g
W tym cukry: 16.0g
Białko: 7.00g
Sól: 0.04g
Kategoria: Serki homogenizowane
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska, Nowy Dwór Mazowiecki
Kraj produkcji: Polska
Gramatura: 150g
Średnia ocena: 9/10 z 1 oddanych głosów.
2016-09-28
Jadwiga
Nastąpiła pomylka,Serek jest wyprodukowany w OSM Nowy Dwór Gdański ,a nie Nowy Dwór Mazowiecki.