Skład
Skład Pasta jajeczna ze szczypiorkiem MARINERO
jaja gotowane 50%, olej rzepakowy, woda, cukier, żółtko jaja, gorczyca mielona, ocet spirytusowy, sól, przyprawy (w tym seler), chrzan tarty, szczypiorek (0.3%), substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantowa, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, sybstancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, aromat, substancja spulchniająca: sacharyny
kj (w 100g)
kj (w 100g) Pasta jajeczna ze szczypiorkiem MARINERO
1574.0
kcal (w 100g)
kcal (w 100g) Pasta jajeczna ze szczypiorkiem MARINERO
381.0
tłuszcz (w 100g)
tłuszcz (w 100g) Pasta jajeczna ze szczypiorkiem MARINERO
36.9
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Pasta jajeczna ze szczypiorkiem MARINERO
3.3
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Pasta jajeczna ze szczypiorkiem MARINERO
33.6
węglowodany (w 100g)
węglowodany (w 100g) Pasta jajeczna ze szczypiorkiem MARINERO
4.6
w tym cukry (w 100g)
węglowodany (w 100g) Pasta jajeczna ze szczypiorkiem MARINERO
4.2
białko (w 100g)
białko (w 100g) Pasta jajeczna ze szczypiorkiem MARINERO
7.70
sól (w 100g)
sól (w 100g) Pasta jajeczna ze szczypiorkiem MARINERO
1.30