Skład
Skład RIGGA Pizza z szynką i pieczarkami
mąka pszenna, woda, 8% szynka (mięso wieprzowe, woda, skrobia modyfikowana, sól, białko sojowe, glukoza, cukier, stabilizatory (trifosforany, polifosforany, azotyn sodu), substancja zagęszczająca (karagen), aromaty, przeciwutleniacz (askorbinian sodu)), 8.2% ser (edamski, mozzarella), 6% pieczarki, 5.1% sos (śmietana, olej roślinny rzepakowy, woda, 1.6% czosnek, cukier, sól), oleje roślinne palmowy i rzepakowy, cebula, koncentrat pomidorowy, cukier, drożdże piekarskie, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, aromaty, słód pszenny, mąka sojowa, emulgator (lecytyny sojowe), gluten pszenny, hydrolizowane białka roślinne, maltodekstryna, cukier karmelizowany, aromat dymu wędzarniczego
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) RIGGA Pizza z szynką i pieczarkami
3.9
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) RIGGA Pizza z szynką i pieczarkami
5.1