Skład
Skład Baton Amigos czekoladowy
czekolada 54,5% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat), nadzienie [cukier, czekolada 6.3% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat), syrop glukozowy, tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony, mleko w proszku odtłuszczone, spirytus, mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier), śmietanka kremowa, wafle (mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, substancje spulchniające: węglany sodu i węglany amonu), żółtko jaja w proszku, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), aromat]
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Baton Amigos czekoladowy
14.0