Skład
Skład Alpino czekoladowy
nadzienie 69% [tłuszcze roślinne (tłuszcz palmowy i olej shea w zmiennych proporcjach), cukier, serwatka w proszku (z mleka), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko odtłuszczone w proszku, skrobia pszenna, czekolada w proszku 5.4% (cukier, kakao w proszku, min. 32%), pełnotłuste mleko w proszku, dekstroza, emulgator (lecytyna sojowa), aromat], wafel 21% [mąka pszenna, olej rzepakowy, emulgator (lecytyna sojowa), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), sól spożywcza], polewa kakaowa 10% [cukier, całkowicie utwardzony tłuszcz roślinny z ziaren palmowych, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyna sojowa), aromat]
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Alpino czekoladowy
18.3