Skład
Skład Lody Marletto rożek advokatowy
odtworzone mleko odtłuszczone, rożek waflowy 10% (mąka pszenna, cukier, emulgator: lecytyny (z soi), tłuszcz palmowy, skrobia ziemniaczana, sól), tłuszcz kokosowy, polewa czekoladowa 5% (tłuszcz kokosowy, sproszkowana czekolada 30% (cukier, kakao), cukier, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu, aromat), syrop glukozowo-fruktozowy, sos toffi 4% (woda, cukier, tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyny (z soi), stabilizator: guma guar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat), serwatka w proszku (z mleka), pasta advokat 1.6% (cukier, syrop fruktozowo-glukozowy, woda, sproszkowane żółtka jaj, emulgator: lecytyny (z soi), stabilizator: guma guar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: karoteny), emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, karagen, odtłuszczone mleko w proszku, aromat, barwnik: karmel
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Lody Marletto rożek advokatowy
8.7
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Lody Marletto rożek advokatowy
1.4