Skład
Skład Lody Marletto rożek orzechowy
odtworzone mleko odtłuszczone, rożek waflowy 10% (mąka pszenna, cukier, emulgator: lecytyny (z soi), tłuszcz palmowy, skrobia ziemniaczana, sól), tłuszcz kokosowy, polewa czekoladowa 5% (tłuszcz kokosowy, sproszkowana czekolada 30% (cukier, kakao), cukier, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu, aromat), syrop glukozowo-fruktozowy, sos orzechowy 4% (woda, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, pasta orzechowa 7% (orzeszki arachidowe 28%, orzechy laskowe 28%, tłuszcz kokosowy, cukier, kakao), emulgator: lecytyny (z soi), stabilizator: guma guar, sól, aromat, barwnik: karmel), serwatka w proszku (z mleka), pasta orzechowa 1.6% ( orzeszki arachidowe 28%, orzechy laskowe 28%, tłuszcz kokosowy, cukier, kakao), prażone orzechy arachidowe 1%, mleko w proszku odtłuszczone, kakao, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, karagen; aromat, barwnik: karmel