Skład
Skład Rożek czekoladowy Koral
odtworzone mleko odtłuszczone, rożek waflowy 14% (mąka pszenna, cukier, tłuszcz roślinny palmowy, skrobia ziemniaczana, emulgator: lecytyna sojowa, błonnik pszenny, sól, barwnik: E150d), cukier, olej roślinny kokosowy, sos czekoladowy 7% (czekolada mleczna 27%, cukier, syrop glukozowy, mleko zagęszczone słodzone, woda, tłuszcz roślinny utwardzony, emulgator: lecytyna sojowa), polewa do impregnacji rożka (cukier, tłuszcz roślinny kokosowy i palmowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%), emulgator: lecytyna sojowa), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%), glukoza, mleko odtłuszczone w proszku, czekolada (zawiera soję) 0.5%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Rożek czekoladowy Koral
9.8