Skład
Skład Jogurt naturalny Gęsty Bakoma
mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
kj (w 100g)
kj (w 100g) Jogurt naturalny Gęsty Bakoma
253.0
kcal (w 100g)
kcal (w 100g) Jogurt naturalny Gęsty Bakoma
60.0
tłuszcz (w 100g)
tłuszcz (w 100g) Jogurt naturalny Gęsty Bakoma
2.8
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Jogurt naturalny Gęsty Bakoma
1.7
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Jogurt naturalny Gęsty Bakoma
1.1
węglowodany (w 100g)
węglowodany (w 100g) Jogurt naturalny Gęsty Bakoma
5.2
w tym cukry (w 100g)
węglowodany (w 100g) Jogurt naturalny Gęsty Bakoma
5.2
białko (w 100g)
białko (w 100g) Jogurt naturalny Gęsty Bakoma
3.60
sól (w 100g)
sól (w 100g) Jogurt naturalny Gęsty Bakoma
0.10