Skład
Skład Jogurt Babuni Pilos brzoskwiniowo-marakujowym
mleko pełne, 18% wsad brzoskwiniowo-marakujowy (41.3%, brzoskwinie - we wsadzie, 5.6% sok z marakui z zagęszczonego soku z marakui - we wsadzie, cukier, woda, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancje zagęszczające: pektyny, guma guar, regulatory kwasowości: cytryniany sodu, kwas cytrynowy, cytryniany wapnia, koncentraty roślinne: z marchwi, aronii i winogron, aromat, barwnik: ekstrakt z papryki, ryboflawiny), cukier, białka mleka, kultury bakterii fermentacji kwasu mlekowego
kj (w 100g)
kj (w 100g) Jogurt Babuni Pilos brzoskwiniowo-marakujowym
400.0
kcal (w 100g)
kcal (w 100g) Jogurt Babuni Pilos brzoskwiniowo-marakujowym
95.0
tłuszcz (w 100g)
tłuszcz (w 100g) Jogurt Babuni Pilos brzoskwiniowo-marakujowym
2.6
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Jogurt Babuni Pilos brzoskwiniowo-marakujowym
2.1
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Jogurt Babuni Pilos brzoskwiniowo-marakujowym
0.5
węglowodany (w 100g)
węglowodany (w 100g) Jogurt Babuni Pilos brzoskwiniowo-marakujowym
13.8
w tym cukry (w 100g)
węglowodany (w 100g) Jogurt Babuni Pilos brzoskwiniowo-marakujowym
12.3
białko (w 100g)
białko (w 100g) Jogurt Babuni Pilos brzoskwiniowo-marakujowym
4.00
sól (w 100g)
sól (w 100g) Jogurt Babuni Pilos brzoskwiniowo-marakujowym
0.10