Skład
Skład Pasztet Pikok Bon appetit śródziemnomorski
wątroba wieprzowa 44%, tłuszcz wieprzowy, mięso wieprzowe 9%, woda, sól, czerwona papryka, zielona papryka, suszone pomidory, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, przyprawy, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, żelatyna wieprzowa, stabilizatory: karagen, difosforany, polifosforany, przeciwutleniacze: mleczany sodu, kwas askorbinowy, kwas cytrynowy, aromaty, cukier, substancje konserwujące: azotyn sodu, octany sodu, sorbinian potasu
kj (w 100g)
kj (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit śródziemnomorski
1180.0
kcal (w 100g)
kcal (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit śródziemnomorski
285.0
tłuszcz (w 100g)
tłuszcz (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit śródziemnomorski
25.0
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit śródziemnomorski
9.5
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit śródziemnomorski
15.5
węglowodany (w 100g)
węglowodany (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit śródziemnomorski
5.0
w tym cukry (w 100g)
węglowodany (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit śródziemnomorski
4.0
białko (w 100g)
białko (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit śródziemnomorski
10.00
sól (w 100g)
sól (w 100g) Pasztet Pikok Bon appetit śródziemnomorski
2.00