Skład
Skład Mleczny Start Kanapka zbożowa kakaowa
maki (31%) [pszenna pełnoziarnista, kukurydziana, pszenna, ryżowa], syrop glukozowy, polewa mleczna (14%) [cukier, tłuszcz palmowy, laktoza z mleka, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, emulgator: lecytyny z soi; aromat], syrop cukry inwertowanego, cukier, płatki owsiane, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (3.9%), substancje utrzymujące wilgoć: sorbitole, glicerol, tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy) częściowo utwardzone, miód, emulgator: lecytyny z soi, sól, ekstrakt słodowy jęczmienny, substancja spulchniająca: fosforany sodu, kwas: kwas cytrynowy, aromat, substancje wzbogacające: witaminy (C,B6,D,B12), wapń, magnez, żelazo, cynk
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Mleczny Start Kanapka zbożowa kakaowa
4.0
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Mleczny Start Kanapka zbożowa kakaowa
4.9