Skład
Skład Esencja do sosu pieczeniowego ciemnego Knorr
bulion cielęcy (40.1%) [woda, ekstrakt z cielęciny], skrobia, sól, cukier, ekstrakt drożdżowy, aromaty (w tym pszenica, jęczmień) tłuszcz wołowy (3.7%), cielęcina (0.7%), substancje żelujące (guma ksantowa, mączka chleba świętojańskiego, guma gellan), syrop karmelowy, zagęszczony sok z cebuli, maltodekstryna, papryka, pieprz, tłuszcz palmowy, olej słonecznikowy, tymianek, liść laurowy
kj (w 100g)
kj (w 100g) Esencja do sosu pieczeniowego ciemnego Knorr
92.0
kcal (w 100g)
kcal (w 100g) Esencja do sosu pieczeniowego ciemnego Knorr
22.0
tłuszcz (w 100g)
tłuszcz (w 100g) Esencja do sosu pieczeniowego ciemnego Knorr
0.5
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Esencja do sosu pieczeniowego ciemnego Knorr
0.3
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Esencja do sosu pieczeniowego ciemnego Knorr
0.2
węglowodany (w 100g)
węglowodany (w 100g) Esencja do sosu pieczeniowego ciemnego Knorr
3.4
w tym cukry (w 100g)
węglowodany (w 100g) Esencja do sosu pieczeniowego ciemnego Knorr
0.8
białko (w 100g)
białko (w 100g) Esencja do sosu pieczeniowego ciemnego Knorr
0.80
sól (w 100g)
sól (w 100g) Esencja do sosu pieczeniowego ciemnego Knorr
1.50