Skład
Skład Pasta z mintaja z koperkiem MARINERO
olej rzepakowy, mielony filet z mintaja [Theragra chalcogramma] 21%, woda, cukier, sól, ocet spirytusowy, koperek suszony 0.2%, żółtko jaja w proszku, mielona gorczyca, przyprawy, płatki ziemniaczane, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantowa, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, zagęszczony sok z buraka ćwikłowego, aromaty
kj (w 100g)
kj (w 100g) Pasta z mintaja z koperkiem MARINERO
2074.0
kcal (w 100g)
kcal (w 100g) Pasta z mintaja z koperkiem MARINERO
503.0
tłuszcz (w 100g)
tłuszcz (w 100g) Pasta z mintaja z koperkiem MARINERO
50.8
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (w 100g) Pasta z mintaja z koperkiem MARINERO
4.8
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g)
w tym tłuszcze nienasycone (w 100g) Pasta z mintaja z koperkiem MARINERO
46
węglowodany (w 100g)
węglowodany (w 100g) Pasta z mintaja z koperkiem MARINERO
7.5
w tym cukry (w 100g)
węglowodany (w 100g) Pasta z mintaja z koperkiem MARINERO
5.9
białko (w 100g)
białko (w 100g) Pasta z mintaja z koperkiem MARINERO
3.90
sól (w 100g)
sól (w 100g) Pasta z mintaja z koperkiem MARINERO
2.70