mleko pasteryzowane, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka, kultury bakterii jogurtowych (zawierają laktozę z mleka).
Wartość energetyczna w kj: 254.0kj
Wartość energetyczna w kcal: 61.0kcal
Tłuszcz: 2.5g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1.5g
Węglowodany: 5.2g
W tym cukry: 5.2g
Białko: 4.30g
Sól: 0.10g
Kategoria: Jogurty
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Łowiczu
Kraj produkcji: Polska
Gramatura: 200 i 400g
Warunki przechowywania: Od 1+ do +8 C, po otwarciu w lodówce, nie dłużej niż 12 godzin.
Dodatkowe informacje: Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Średnia ocena: 9/10 z 1 oddanych głosów.
2015-03-11
Piotrek
Tani i bardzo dobry, gęsty jogurt naturalny. Jak dla mnie lepszy niż nie jeden "markowy".