czekolada mleczna 47% (cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (soja); wanilina), mleko odtłuszczone w proszku, cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), masło odwodnione, emulgator: lecytyny (soja); wanilina. Składniki mleka: 32% - Składniki kakao: 15%.
Wartość energetyczna w kj: 2302.0kj
Wartość energetyczna w kcal: 552.0kcal
Tłuszcz: 34.2g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22.6g
Węglowodany: 52.3g
W tym cukry: 52.1g
Białko: 8.10g
Sól: 0.32g
Kategoria: Batony
Producent: Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Kraj produkcji: Polska
Gramatura: 20g
Średnia ocena: 8.5/10 z 2 oddanych głosów.